11 Μαρ 2008

Quiz

1. Είναι νέος κι επιτυχημένος ρε γαμώτο
2. Ξέρει από blogging, στο facebook δε, έχει networking με ωραία μωρά και trendy φατσούλες
3. Τα λέει ωραία, γενικά κι όμορφα...
4. Ξέρει τι δεν θέλει, τι πρέπει να αλλάξει γύρω του. Τον τρόπο μας τον κρατάει για έκπληξη
5. Αυτός δεν πήρε δαχτυλίδι σαν τον άλλο.
6. Α, είναι και θρήσκος

9 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΛΗ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΙΖ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Και μένα αυτός μου πήγε στο μυαλό αλλά με μπέρδεψε το τελευταίο στοιχείο με την θρησκεία....

diagnoVet είπε...

Εμένα με μπέρδεψε το δαχτυλίδι αλλιώς θα έβαζα στοίχημα ότι εννοεί το ....Στέφανο (topapei.blogspot, filippiada.blogspot καμιά 500 φίλους στο facebook, γνωριμίες με χορευτριούλες διάσημων club και άλλα πολλά). ΑΑΑΑ...ξέχασα να πω ότι και ο πολιτικός λόγος του Τσίπρα μέχρι στιγμής δεν διαφέρει και πολύ από του Στέφανου. Λες να γίνει η έκπληξη τωρα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ από το Γιώργο Παπανδρέου και να του δώσει και το ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ???
ΤΡΕΜΕ ΤΣΙΠΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ναι κώστα, άμα δε παινέψεις το σπίτι σου...θα πέσει να σε πλακώσει λένε...!!! :-)

Δεν ηξερα οτι ο Τσίπρας είνται κ θρήσκος...!όλα τα 'χει αυτό το παιδί....Είναι και από τα μέρη μας! Φτου του!

Για να τον δούμε και αυτόν τι θα κάνει στη πολιτική σκηνή....

Ανώνυμος είπε...

O TSIPRAS APORIPTETAI GIATI TO DAXTILIDI TO PIRE EMMESOS APO TON ALAVANO......

Vangelis είπε...

Τσιπρας...Τσιπρας

Η αληθεια ειναι πως περιμενει κανεις κατι παραπανω απο εναν νεο ανθρωπο, εστω κι αν δεν ειναι τιποτα διαφορετικο απο ενας επαγγελματιας πολιτικος.
Η δικη το διαδοχη κατασταση, φυσικα και ειναι ιδια απο την προηγουμενη κι ας ισχυριζονται καποιοι πως δεν ισχυει...αμεσοτατα το πηρε το δαχτυλιδακι κι οχι εμμεσα.

Απο καποιον που ειναι υπευεθυνος παιδειας του κομματος του και τοσο κοντα στους νεους περιμενω συγκεκριμενες προτασεις βελτιωσης της καταστασης κι οχι να μου λεει, οπως στην πολυσυζητημενη συνεντευξη στους bloggers οτι η παιδεια νοσει. Προτασεις; Μετρα;

Επισης σαν κεραμιδα μου επεσε το "Θελουμε την εκκλησια διπλα μας". Φυσικα διαβασα ολοκληρη τη δηλωση του οπου ειναι περισσοτερο ξεκαθαρο τι εννοει, αλλα στην εποχη των τηλεγραφικων μηνυματων, αλλο μενει.

Ισως επειδη ειναι απο τις ελαχιστες φορες που ενα προσωπο το επεβαλαν οι ιδιοι οι πολιτες κι οχι αλλοι, καλο θα ειναι να αλλαξει ροτα. Δεν εχουμε αναγκη ενα ΚΚΕ εσωτερικου, αναμεμειγμενο με ΝεοΠασοκικο λαικισμο, ολιγον απο πρασινο οικολογιας και ροζ συννεφακια αγωνιστικης διαθεσης.

Φυσικα οποιος διαφωνει (και θα ειναι πολλοι), ελευθερο το βημα...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑ(ΚΟΣ)Σ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.ΔΗΛ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΨΙΛΟFUN ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ,ΔΕΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑΣ Κ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΝ STEF,ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΘΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.
ΤΑ ΛΕΜΕ!

Vangelis είπε...

ψιλοFUN ναι, ψιλοFAN με τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι παλεύουν χρόνια για να γίνουν πρόεδροι όχι κόμματος αλλά πρόεδροι στο χωριό τους.Γιατί λοιπόν να μην χειροκροτήσουμε τον Τσίπρα; Έχουμε γέρους πολιτικούς, γκρινιάζουμε. Έχουμε νέους τους θεωρούμε φούσκες...οι μεσήλικες μας βγαίνουν γυναίκαδες, φουλ στις ορμόνες που απλόχερα τους προσφέρει η εξουσία. Τι να κάνουμε; Ακέφαλοι να μείνουμε;Για μένα δεν είναι φούσκα o Tσίπρας...αλλά και να είναι τι άλλο να κάνει;Να γίνει πρωθυπουργός δεν πρόκειται...το ξέρει και ο ίδιος...να φτάσει σε πιο καίρια θέση στο σύριζα δεν γίνεται...αρα..1 περίπτωση μένει. Να πάει με το πασόκ...και καλά θα κάνει...και όποιος λέει το αντίθετο ας ορκιστεί ότι αν τον λέγαν Τσίπρα θα έμενε στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να πάει χαμένο το παιδί;

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO