1 Οκτ 2008

Πρόγραμμα Νέοι και Επιχειρηματικότητα του ΟΑΕΔ

Λήγει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 η προθεσμία ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Νέοι και Επιχειρηματικότητα, για την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ «Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Αύγουστο του 2008 με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, μετά από εισήγηση του διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ.

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση ανέργων νέων στην απασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Στο πρόγραμμα δύνανται να ενταχθούν νέοι ηλικίας από 22 μέχρι 32 ετών οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο επιχειρηματικότητας σε Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ.

Το ποσό της επιχορήγησης για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία που στο πρόγραμμα ανέρχεται στα 18.000 ευρώ, ενώ η διάρκεια της σε δώδεκα (12) μήνες, από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, www.oaed.gr στις «Νέες Δράσεις - Προγράμματα», Πρόγραμμα 3.000 Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηλικίας 22 - 32 ετών «Νέοι & Επιχειρηματικότητα».



source:Ixotisartas

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO