30 Αυγ 2008

Βύζας Μεγάρων - Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου στην πρώτη του παρουσία από την ίδρυση του το 1935. Ο Εθνικός ήταν καλύτερος παρά την εχθρική διαιτησία της κ. Κυρίου του συνδέσμου Αρκαδίας, και παρά το ότι είχε πέντε σημαντικές απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν ο Βραζιλιάνος Φλορέντσιο, ο Σέρβος Κόσουτιτς, και ο Βούλγαρος Γκεοργκίεφ που δεν ήρθανε οι μπλέ κάρτες τους καθώς επίσης και οι τραυματίες Μπρούβας και Πάνου, θα μπορούσε να είχε φύγει από τα Μέγαρα με την πρόκριση. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Εθνικό ήρθε στο 17΄ όταν ο Λέντζος μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή απέναντι από τον Ούλμαν πλάσαρε αουτ. Στο 28΄ ο Πάππας με ένα σουτ από 40 μέτρα άφησε άγαλμα τον Σταυράκη και πέτυχε ένα τυχερό γκολ που ήταν αρκετό για να χαρίσει και την πρόκριση στην ομάδα του. Στο 43΄ είχαμε την αποβολή του Ορφανού και ο κ. Νικος Λάππας αναγκάστηκε να βγάλει τον επιθετικό Λώλη και να ενισχύσει τον χώρο του κέντρου με την είσοδο του 18χρονου Κλεισούρη. Στο 51΄ σουτ του Ατματζίδη στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυράκη και αουτ. Στο 53΄ σέντρα του Καραμπίνα και ο Χάινις μόνος του από την μικρή περιοχή σούταρε αουτ. Στο 69΄ αποβλήθηκε ο Γκουτσούλας για χτύπημα στον Παλιάγκα εκτός φάσης, και στο 72΄ με την είσοδο του Παππά στην θέση του Χάινις ο Εθνικός έπαιξε τον Βύζαντα μονότερμα. Στο 74΄ ο Λάππας μόνος του απέναντι στον Ούλμαν τον προλάβανε οι αμυντικοί του Βύζαντα. Στο 83΄ σέντρα του Καραμπίνα σουτ του Παλιάγκα η μπάλα ΄΄έγλειψε΄΄ το δεξί δοκάρι του Ούλμαν και αουτ. Στο 86΄ παράλληλη σέντρα του Καραμπίνα, δεν πρόλαβε ο Παππάς σε κενή εστία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 88΄ απ’ευθείας φαουλ του Λάππα η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα αλλά βρήκε σε χέρι αμυντικού και σταμάτησε την πορεία της και αντί η κ. Κυρίου να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Με πολλά λάθη σε βάρος του Εθνικού η διαιτησία της κ. Κυρίου(Αρκαδίας), όπως και των βοηθών της, της κ. Κουρομπύλια(Καρδίτσας) και του κ. Κώτσιρου(Αρκαδίας).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σταυράκης, Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Λέντζος, Λάππας, Λώλης (46΄ Κλεισούρης), Ορφανός, Αβραμίδης, Καραμπίνας, Μούτας, Χάινις (72΄ Παππάς).

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO