14 Οκτ 2007

Ένας χρόνος

...Το blogaki είχε γενέθλια κι εμείς το ξεχάσαμε. Ένας χρόνος λοιπόν μετά από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας. Στην αρχή μόνος, μετά μπήκε κι ο Στέφανος για να περισώσει την κατάσταση. Γύρω στα 15000 hits από περισσότερους από 5000 μοναδικούς επισκέπτες από 50 συνολικά χώρες. Τις περισσότερες επισκέψεις (πάνω απο 300) τις είχαμε 1-2 μέρες πριν τις εκλογές, όταν γράψαμε post με τίτλο- μυστικά γκάλοπ. Το google search μας εβγαζε ψηλά κι ο κόσμος διψούσε να μάθει τα αποτελέσματα φαίνεται...Από νούμερα πήγαμε καλά λοιπόν.

Από ουσία ομώς μάλλον διττό το αποτέλεσμα. Λίγες οι ουσιαστικές συζητησεις, από τα ίδια άτομα, προφανώς τα posts ειναι αρκετά ουδέτερα! Από την άλλη η χαζομαρούλα αυτή ίσως έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσουν κι άλλες προσπάθειες, όπως η προσωπική σελίδα του Στέφανου, η περισσότερο επαγγελματικής φύσεως του Κώστα, η φοβερή μουσική προσπάθεια του Δημήτρη (δυστυχώς τα παράτησε, αλλά ποτέ δεν είναι αργά) και το επίσης πολύ καλό blog του Γιώργου.
Το μέλλον του blog αβέβαιο από την στιγμή που ο ένας blogger είναι Αγγλία κι ο άλλος ξεπακετάρει από τον γκρι-ραφ σάκο της αεροπορίας και φτιάχνει βαλίτσες για Ελβετία από την αρχη της νέας χρονιάς. Ίσως ατονήσει, μπορεί να γίνει περισσότερο προσωπικής φύσεως, μπορεί και να κλείσει. Είδωμεν

4 Comentários:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καλη συνεχεια να εχεται στο σκληρο κοσμο της blogoσφαιρας!!!!

diagnoVet είπε...

χρόνια πολλα λοιπόν στο μπλογκ έστω κ αν ξεχάστηκε. ελπίζω να μην σταματήσει η ύπαρξη του ανεξαρτήτωs τηs θεματολογίαs

stef είπε...

Χρόνια Πολλά!Πω...πως περναει ο καιρός...!τεσπα!δε Ξεχαστηκε ακριβως..απλά είναι η απόσταση που μας είναι το δυσκολο να βρθούνε θέματα .Αλλα θα το παλεψουμε όσο μπορουμε...Φυσικά και δε θα πάψει αν υπάρξει...!Θα βρουμε τρόπο...

kolovatsios είπε...

Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για στενοχώριες. Κρατήστε το blog με σκέψεις μακρυνές ή κοντινές για την Φιλιππιάδα και τις στιγμές σας. Πρέπει να πείσετε και τον Κώστα να συνεχίσει το φοβερό μουσικό ημερολόγιο που ήταν πραγματικά ανεξάρτητο. όσο για την Ζυρίχη, θα είμαι πάλι το καλοκαίρι στο 6ο street parade της ζωής μου, με φοβερές μουσικές από όλο τον κόσμο. Ο άλλος συνέταιρος θα μπορούσε να μας γ΄ραφει ανταποκρίσεις από το θρυλικό jazz kafe του λονδίνου στο οποίο έχω δει απίστευτα live.
Αν μπορούσε να αναδύει μυρωδιές το blog μου σήμερα ημέρα του περιβάλλοντος για τα ημερολόγια θα σας έβαζα την δυσοσμία που επικρατείπάνω από την πόλη μας, εξαιτίας της αδιαφορίας των αρχών για την καταστροφή που συντελείται σιγά - σιγά.

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO