14 Ιουλ 2008

Τα νέα του Εθνικού...

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, αφού απέκτησε τον 31χρονο (12/11/77), μεσοεπιθετικό Σπύρο Καραμπίνα ο οποίος την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε στην Α.Ε. Γιάννενα, και ήταν και αρχηγός της ομάδας του, και είχε 26 συμμετοχές και πέτυχε 4 γκολ, ενω συνολικά την τελευταία τριετία με την φανέλα της Α.Ε. Γιάννενα στην Γ΄ Εθνική είχε 80 συμμετοχές και 5 γκολ.Μετά τον Καραμπίνα, ο Εθνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δυο μεσοαμυντικών με τους οποίους έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και αναμένεται σήμερα να πέσουν και οι υπογραφές, και να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση του Εθνικού. Μετά τον Παππά ο Εθνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός μέσου, που φέτος αγωνίστηκε σε ομάδα Γ΄ Εθνικής με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία και ίσως σήμερα να πέσουν και οι υπογραφέςΕπίσης ο Εθνικός απέκτησε τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Παππά που την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Α.Ε. Γιάννενα και από τον Ιανουάριο στον Σκουφά Κομποτίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Ναύπακτο, Σταυραετό Συρράκου.

Το Δ.Σ. του Τ.Α.Π. και του ερασιτέχνη Εθνικού Φιλιππιάδας, με ανακοίνωση του, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Φιλιππιάδας, κ. Δημήτρη Γιολδάση για τις ενέργειες του σχετικά με την γρήγορη κατασκευή των έργων του γηπέδου ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις καταλληλότητας για την Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Τέλος κατατέθηκαν όλα τα δικαιολογητικά στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, για την ίδρυση του Τ.Α.Π. του Εθνικού Φιλιππιάδας, ενώ τα ίδια δικαιολογητικά κατατέθηκαν και στην Ε.Π.Ο.

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO