4 Ιουλ 2008

Τα νέα του Εθνικού...

Οριστικοποιήθηκε το νέο Δ.Σ. του νέου Τ.Α.Π. και του ερασιτέχνη Εθνικού Φιλιππιάδας. Το νέο Τ.Α.Π. αποτελείται από τους κ.κ. Βασίλη Τσώλη πρόεδρο, τον Πέτρο Μάστορα, αντιπρόεδρο και πρώην αντιδήμαρχο Φιλιππιάδας, και Χρήστο Σφρίντζερη διευθύνων σύμβουλο, και πρώην πρόεδρο του Εθνικού την περίοδο που ο Εθνικός ανέβηκε στην Δ΄ Εθνική.

Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη θα αποτελείται από τους κ.κ. Χρήστο Αναγνώστου πρόεδρο, Γιώργο Οικονόμου Α΄ αντιπρόεδρο, Καλαντζή Νίκο Β΄ αντιπρόεδρο, Κώστα Ευαγγέλου γραμματέα, Λέτσιο Γιώργο ειδικό γραμματέα, Συμεωνίδη Νίκο Α΄ ταμία, Σιώζο Σπύρο Β΄ ταμία, Καλαντζή Μιχάλη γενικό αρχηγό, Σάκκο Νίκο έφορος υλικού, Γκέτσης Κώστας και Αποστολίδης Χαράλαμπος δημόσιες σχέσεις, και μέλη Ζάμπος Μιχάλης, Σταύρος Κώστας, Μπαλάφας Γιώργος, Πύρρος Τσίτσης, Κολοβάτσιος Δημήτριος και Αμανατίδης Ελευθέριος, και εκπρόσωπος τύπου Κολιός Κώστας.

Πρώτο θέμα για το νέο Δ.Σ. ήταν η συζήτηση με τον προπονητή του Εθνικού κ. Νίκο Λάππα με τον οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, και ο κ. Λάππας θα βρεθεί φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των ΄΄κυανόλευκων΄΄.

Μετά την συμφωνία με τον κ. Λάππα το Δ.Σ. του Εθνικού κάλεσε τους ποδοσφαιριστές που είναι ήδη στην ομάδα και στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνουν όλοι στον σύλλογο και στην συνέχεια θα γίνει και συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον Εθνικό.

Η προετοιμασία του Εθνικού θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου και θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στην περιοχή του Ζηρού Φιλιππιάδας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Κώστας Κολιός

Seja o primeiro a comentar

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO