4 Ιουλ 2009

Πλατεία autobahn !!

Ναι κάπως έτσι μπορεί να ονομαστεί η Κεντρική Πλατεία της Φιλιππιάδας. Και εκεί που έπινα το καφεδάκι μου στην πλατεία μετά από καιρό βλέπω να περνάει ένας με το οχηματάκι του μέσα από την πλατεία και λέω έτυχε...βλέπω και περνάει δεύτερος τρίτος τέταρτος πέμπτος μηχανάκια κτλ και λέω πέτυχε !!!

Έλεος ρε σεις...

1 Ιουλ 2009

Επιθεώρηση στα έργα του Ζηρού

Επιθεώρηση σε έργα που εκτελούνται στην περιοχή του Ζηρού πραγματοποίησε ο Νομάρχης Πρέβεζας κ. Βασίλης Ιωάννου, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών κυρίως σε ότι αφορά τα κτίρια που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την λειτουργία του κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης από τον ερχόμενο Φθινόπωρο. Συνοδευόταν από τους Νομαρχιακούς Συμβούλους κ. Αναγνώστου Χρήστο και κ. Κώστα Δημήτριο και από Υπηρεσιακούς παράγοντες.Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Φιλιππιάδας κ. Δ. Γιολδάσης.

Ο κ. Ιωάννου μετά την περιήγηση στα υπό συντήρηση κτίρια εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων και έδωσε οδηγίες για περισσότερη ακόμα εντατικοποίηση των εργασιών.

Για το σκοπό αυτό δήλωσε ότι θα διατεθούν συμπληρωματικές πιστώσεις για επισκευές που κρίνονται απαραίτητες στα δίκτυα ομβρίων και ύδρευσης, καθώς και στη πλακόστρωση των πεζοδρομίων αλλά και στην βελτίωση του Οδικού Δικτύου.

Δόθηκαν επίσης κατευθύνσεις στον Προϊστάμενο του τμήματος Μηχανημάτων έργου της Νομαρχίας να προγραμματιστεί το συντομότερο δυνατό ο καθαρισμός της περιοχής από την βλάστηση και από τα διάφορα ξερά κλαδιά σκουπίδια και μπάζα.

Παράλληλα μετά από συνεργασία που είχε με το Δήμαρχο Φιλιππιάδας, τους Νομαρχιακούς του Συμβούλους και τους επιβλέποντες του έργου, αποφασίστηκε να προχωρήσει η εκπόνηση μελετών τόσο για την περίφραξη του χώρου, όσο και την κατασκευή του Δικτύου ποδηλατοδρόμων που θα συνδέει την περιοχή του Ζηρού, με την Φιλιππιάδα, το Θεσπρωτικό και τους γειτονικούς οικισμούς.

πηγή Ηχώ της Άρτας

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO