3 Νοε 2008

Παραίτηση του Κώστα Κολιού απο το Δ.Σ. του Εθνικού

Την περασμένη Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008 έδωσα στο Δ.Σ. του ΤΑΠ ΑΠΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ την παραίτηση μου. Λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων μου αδυνατώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο γραφείο τύπου του ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ, και ως μέλος του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Εθνικού. Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσαν αυτούς τους μήνες σε αυτή την νέα για εμένα εμπειρία. Ευχαριστώ το Δ.Σ. του ΤΑΠ και του ερασιτέχνη Εθνικού, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Επίσης ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για την συμπαράσταση τους, αφού εκτός από αθλητικός συντάκτης, ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Επίσης ευχαριστώ και τους συναδέλφους δημοσιογράφους που καλύπτουν την Γ΄ Εθνική κατηγορία, και τονίζω ότι απλά παραιτήθηκα από μέλος του Δ.Σ. και από το γραφείο τύπου του ΤΑΠ Εθνικός Φιλιππιάδας, αλλά όχι και από αθλητικός συντάκτης. Θα συνεχίσω να είμαι στον χώρο της ενημέρωσης, όπως κάνω τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαι αθλητικός συντάκτης.
ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

** Από την πλευρά μας να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στο Κώστα Κολιό και δώσουμε συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά του ως υπεύθυνο τύπου του Εθνικού Φιλιππιάδας. Με την αγάπη του για την ομάδα κατάφερε να φέρει τον Εθνικό στη διαδικτυακή επιφάνεια, στέλνοντας υλικό στα καλύτερα αθλητικά sites και την ομάδα του Εθνικού να φιγουράρει πρώτο θέμα σε τίτλους.

3 Comentários:

Ανώνυμος είπε...

esi eisai!!!!kopste ta afta o kostas einai gamo ta paidia . toso kairo eidika emas pou eimaste ektos filippiadas mas enhmeronei live gia thn ekseliksi tou kathe agona, gia tis apousies ths omadas,gia metagrafes kai oti tou zhthsoume .
kosta sunexise thn kalh douleia pou kaneis

stef είπε...

kala opoios to egrapse to prwto sxolio pisteuw plaka tha ekane...alla eimai upoxrewmenos na to kanw delete mias k o kwstas exei prosfora kai tin psuxi tou gia tin omada....!!

stef είπε...

Pantws apoti diapistwsa molis twra, to sxolio den eixe na kanei me ton Kwsta....!Kammia sxesi!! Kati allo epsaxnan oi episkeptes tou blog kai de to brikan kai ksespasan sto prwto post pou eidan!!!!! Siga min elege kaneis asximi kubenta gia ton kwsta re seis..!!!!

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO