27 Σεπ 2008

Νέο Design...

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η ιστοσελίδα μας ήταν επιτακτική η αλλαγή στο σχεδιασμό της .Η αλλαγή έγινε αλλά για περαιτέρω ιδέες και το τι θα θέλατε να δείτε μη διστάσετε να το σχολιάσετε...

23 Σεπ 2008

Έντονες διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Χουρίδη στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Εθνικού Φιλιππιάδας για την διαιτησία του κ. Χουρίδη του συνδέσμου Θεσσαλίας στο Κυριακάτικο παιχνίδι του Εθνικού με τον Εορδαικό.

Οι άνθρωποι του Εθνικού θα ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του Χουρίδη από την Κ.Ε.Δ. και την εξαίρεση του από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Εθνικού. Οι διαμαρτυρίες είναι για το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στον Εορδαικό με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 22΄ και για το καταφανέστατο πέναλτι που αρνήθηκε στο 42΄ σε ανατροπή του Λάππα, ενώ υπήρξαν και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους γηπεδούχους που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του μέσου Βασίλη Μούτα που αντικαταστάθηκε στο 35΄ από τον Νίκο Λάππα.

Ο τεχνικός του Εθνικού κ. Νίκος Λάππας σε δηλώσεις του τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Εορδαικό αποτελεί παρελθον, και τώρα βλέπουμε το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΝΕ στην Φιλιππιάδα. Στόχος της ομάδας μου είναι η παραμονή στην κατηγορία και γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες μας, και πιστεύω στηριζόμενοι στην πολύ δυνατή έδρα μας θα καταφέρουμε να πετυχούμε τον στόχο μας.

Σήμερα όσοι δεν αγωνίστηκαν στην Πτολεμαίδα θα παίξουν σε φιλικό παιχνίδι στην Άρτα με την τοπική Δόξα.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

19 Σεπ 2008

Μεταφορά των ΚΤΕΛ(;)

... Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες που θέλουν τον σταθμό των ΚΤΕΛ να μεταφέρετε από το κέντρο της πόλης στην τοποθεσία που βρίσκεται το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Μια σκέψη η οποία χαρακτηρίζεται για την ωριμότητα της και την αποφασιστικότητα του Δημοτικού Συμβουλίου και Διοίκηση των ΚΤΕΛ για κατασκευή νέου συγχρονου και προπάντων ασφαλέστατου σταθμού υπεραστικών λεωφορείων. Και αυτό μιας και το σημείο είναι το κατάλληλο και να γίνεται η στάθμευση των λεοφορείων χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση και δεύτερον η ασφαλής επιβίβαση των πολιτών είναι παράπανω από σίγουρη αφού ο σωστός προγραμματισμός οδήγησε στην πρωτοποριακή σκέψη η επιβίβαση να γίνεται με τηλεμεταφορά από το ένα σημείο της Εθνικής οδού στην άλλη . Οι δύο αυτοί παράγοντες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να συζητηθεί η σοφή ιδέα για μεταφορά του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων στο νέο υπερσύχγρονο σταθμό ...

Με τέτοιες σκέψεις εξασφαλίζουμε ένα καλύτερο αύριο...κάτω απ'τη γη...

18 Σεπ 2008

Oι Wild Storks στη Πτολεμαΐδα...

Η λέσχη φιλάθλων Εθνικού Φιλιππιάδας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή με λεωφορείο στην Πτολεμαΐδας για των Αγώνα της 2ης αγωνιστικής Γ' Εθνικής κατηγορίας: Εορδαΐκός-Εθνικός Φιλιππιάδας.

Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ για τα μη μέλη και 20 ευρώ για τα μέλη του συνδέσμου. Στη τιμή δε συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο του αγώνα.Για περισσότερες πληροφορίες στο 6992327544

Aναχώρηση απο το Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας και ώρα 10.00
Επιστροφή 23.00

16 Σεπ 2008

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη λίμνη του Ζηρού

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Πρέβεζας κ. Γιώργος Τρυφωνίδης, αναφορικά με την απόφαση της κυβέρνησης να λειτουργήσει Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στον Ζηρό, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα, γιατί αφορά σε ένα όνειρο δεκαετιών των κατοίκων του Νομού Πρέβεζας και της Φιλιππιάδος ειδικότερα.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι τη Λίμνη Ζηρού, η Κυβέρνηση εξετάζοντας τον καλύτερο τρόπο ανάδειξης και αξιοποίησής της, απεφάσισε να μετατρέψει το σπάνιο αυτό οικοσύστημα με το ονομαστό φυσικό κάλλος σε ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Έτσι η περιοχή με τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης που την χαρακτηρίζουν αποκτά έναν ισχυρό εφαλτήριο οικονομικής, τουριστικής και εκπαιδευτικής αναβάθμισης. Η Λίμνη και η ευρύτερη περιοχή της με ενδιαφέρον, σοβαρότητα και υπευθυνότητα αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο όπως αρμόζει άλλωστε στη μοναδικότητά της».

source: Ηχώ της Άρτας

Υ.Γ Να κρατάω μικρό ή μεγάλο καλάθι ??


Δικαίωση για τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Ο παίκτης Στέφανος Λαζαρίδης πλέον θεωρείται παίκτης του Εθνικού και πάλι μιας και υπέγραψε σήμερα 3ετές συμβόλαιο. Να υπενθυμίσουμε ο συγκεκριμένος παίκτης δεν κρίθηκε ως 'ελεύθερος', κάτι που διεκδικουσε η πλευρά του παίκτη μετά την άνοδο του Εθνικού στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Λαζαρίδης προπονούνταν με την ομάδα του Άραχθου Παχυκαλάμου και και να επισημάνουμε πως τον διεκδικούσε η ομάδα της Αναγέννηση Άρτας καθ'ολη τη διαρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού .

15 Σεπ 2008

CERN-ονται τα συστήματα ασφαλείας

Με μόνη πρόθεση να αναδείξουν την αδυναμία των υπευθύνων ασφαλείας του CERN οι χάκερ της Ελληνικής Ομάδας Ασφαλείας/Greek Security Team παραβίασαν τα υπολογιστικά συστήματα του Πειράματος του Αιώνα.

Όπως αναφέρουν οι βρετανικοί Times και Daily Telegraph οι Έλληνες χάκερ άφησαν μηνύματα στον ιστότοπο του CERN με τα οποία ειρωνεύονταν το προσωπικό ασφαλείας με φράσεις όπως: "σας κατεβάζουμε τα παντελόνια γιατί δεν θέλουμε να τρέχετε γυμνοί όταν έρθει ο πραγματικός πανικός".

Ο James Gillis, εκπρόσωπος του ΕΟΠΕ(Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικής Ενέργειας/αυτό είναι το CERN) δήλωσε στους Times: "δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αλλά δεν βλέπουμε να έχει γίνει ζημιά, προφανώς πρόκειται για άτομα που ήθελαν να δείξουν πως το CERN μπορεί να παραβιαστεί".

Οι υπολογιστές που παραβιάστηκαν είναι συνδεδεμένοι στο CMS, έναν από τους τέσσερις ανιχνευτές του LHC. Το LHC είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως σύμπλεγμα επιταχυντών σωματιδίων, το οποίο αναγκάζει ακτίνες προτονίων σε αλληλοσυγκρούσεις, μέσω υψηλότατης κινητικής ενέργειας. Μέσω αυτού οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να "αγγίξουν" τα όρια του Standard Model, το υπάρχον θεωρητικό μοντέλο της φυσικής σωματιδίων. Θεωρητικά οι αλληλοσυγκρούσεις των προτονίων θα επιβεβαιώσουν την ύπαρξη του Higgs boson(είδος σωματιδίου) με την παρακολούθηση του οποίου θα λυθούν τα άλυτα μέρη του Standard Model και ίσως εξηγηθεί πως διάφορα στοιχεία σωματιδίων αποκτούν χαρακτηριστικά όπως η μάζα

source: Ioannina24.gr
Γιώργος Κ. Παπαδόπουλος

13 Σεπ 2008

Νίκη στο ξεκίνημα του Εθνικού Φιλιππιάδας...

Φωτογραφίες της πρεμιέρας: No1, No2, No3

Οι φίλαθλοι έδωσαν βροντερο παρών και οι Wild Storks την απαραίτητη ζωντάνια για ποδοφαιρκό αγώνα

Score:
1-0

Το γκολ
25' O Λώλης με κεφαλιά στη γωνία μετά από σέντρα του Καραμπίνα άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό Φιλιππιάδας.


Οι σημαντικότερες φάσεις
20' Δοκάρι για τον Εθνικό σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Λώλη.
32' Νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους με σουτ από τον ξεμαρκάριστο Χάινις.
58' Σουτ του Μοράφσκι, μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας του Εθνικού.
63' Σουτ του Χάινις, λίγο πάνω από την εστία του Φιρινίδη.


Διαιτητής: Λαγός (Αχαϊας)

Kίτρινες: Καραμπίνας/Κωστόπουλος, Χούσος
Κόκκινες: -

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ:
Σταυράκης, Μούτας, Καταγής, Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Λέντζος, Λάππας, Κόσουτιτς (65΄ Γκεοργκίεφ), Λώλης, Καραμπίνας (70΄ Αβραμίδης), Χάινις (87' Κλεισούρης)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Φιρινίδης, Χούσος (35΄ Μοράφσκι), Παπαγιάννης (51΄ Βερλέκης), Μπιρμπίλης, Λαρόκ, Κοττίκας, Ντόμας, Ντίξον, Στεργιάτος, Πετούμενος, Νικοπολίδης (69΄ Κωστόπουλος)

Κώστας Κολιός

Ποντιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν.Κερασούντας: "Μνήμες"

Το Δ.Σ. του Ποντιακού Συλλόγου Ν.Κερασούντας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσίας σας την Ειδική Εκδήλωση ''Μνήμες'' που θα πραγματοποιηθεί τις 13 Σεπτεμβρίου 2008 , ημέρα Σάββατο και ώρα 7.45 μ.μ. στην πλατεία της Νεας Κερασούντας.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Λάζος Τέρζας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής

  • 19.45-20.00 Προσέλευση
  • 20.00-20.20 Καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Συμεωνίδη
  • 20.20-20.40 Ποντιακοί χοροί από τα χορευτικά σύνολα του συλλόγου Ν.Κερασούντας
  • 20-40-21.00 Ομιλία για την γενεοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
  • 21.00-21.20 Ποντιακοί χοροί από χορευτικά τμήματα του συλλόγου Ποντίων "Αργοναύται-Κομνημοί"
  • 21.40-22.00 Θύμισες ψυχίς της καθ'ημάς ανατολής-Ποντιακή Λύρα
  • 22.00-23.00 Τραγούδια πό τον Πέτρο Γαιτάνο
  • 23.00 Γλέντι με τους Αχιλλέα Βασιλειάδη και Ηλία Υφαντίδη

11 Σεπ 2008

Wild Storks....

"Wild Storks" (Αγριοι Πελαργοί) είναι το όνομα της λέσχης φίλων του Εθνικού Φιλιππιάδας που δημιουργήθηκε προχθές, Δευτέρα, με Δ.Σ. τους: Γεώργιο Λέτσο (πρόεδρο), Δημήτρη Γιολδάση (αντιπρόεδρο), Βασίλη Ευαγγέλου (γραμματέα), Παναγιώτη Λέντζο και Σπύρο Κάλλη και με αναπληρωματικά μέλη τους Δημήτρη Δημόπουλο και Αλέξανδρο Τσάιμο.

Η Ε.Ε.Α. έμεινε στην αρχική της απόφαση για Σάββατο, αν και ο Εθνικός είχε ζητήσει το παιχνίδι να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου. Αυτή η απόφαση, για όσους δεν γνωρίζουν, είχε παρθεί αρχικά λόγω του ότι ο Εθνικός ίσως δεν έπαιρνε την καταλληλότητα για να παίξει στο γήπεδό του με την Αναγέννηση και θα έδινε το παιχνίδι στην Πρέβεζα και λόγω του ότι και ο ΠΑΣ Πρέβεζα παίζει το πρώτο του παιχνίδι εντός.
Σχεδόν πέντε χρόνια πέρασαν από το τελευταίο παιχνίδι στη Φιλιππιάδα ανάμεσα στον Εθνικό και την Αναγέννηση. Σε εκείνο το παιχνίδι για το περιφερειακό πρωτάθλημα, την Κυριακή 21 Μαρτίου του 2004, η Αναγέννηση είχε κερδίσει με 3-0 με γκολ των Καζναφέρη, Σπανού, και Ρέντζιου.
source:artasport.gr

6 Σεπ 2008

Περίεργη πρόσληψη στο Δήμο Φιλιππιάδας;;

Αφιερωμένη στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις για να περάσουν στο Πανεπιστήμιο και να διορισθούν στο Δημόσιο, είναι η καταγγελία που κάνει και απ’ την «Γ» ο δημοτικός σύμβουλος Φιλιππιάδας Σταύρος Κώστας και αφορά την περίεργη πρόσληψη υπαλλήλου στο Δήμο Φιλιππιάδας. Ιδού το κείμενο της καταγγελίας
«Στην Φιλιππιάδα από την υπό εκκαθάριση δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης προσπαθούν να μεταφέρουν ιδιωτική υπάλληλο σε κενή οργανική θέση στο Δήμο Φιλιππιάδας.Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιππιάδας που πάρθηκε κατά πλειοψηφία ακυρώθηκε από τον Γ. Γ περιφέρειας Ηπείρου ως μη σύνωμη. Ο Δήμος Φιλιππιάδας έντεχνα έκανε προσφυγή για τυπικούς λόγους στην επιτροπή του άρθρου 152. Η προσφυγή σκανδαλωδώς έγινε δεκτή γιατί ήταν μεθοδευμένη πολιτικά. Ο δήμαρχος Φιλιππιάδας κατόπιν βγάζει απόφαση και την διορίζει σε κενή οργανική θέση. Η απόφαση στάλθηκε στον Περιφερειάρχη για έλεγχο και την έκανε περιέργως δεκτή παρότι η εισήγηση των υπηρεσιών ήταν αρνητική.Από ποιες διατάξεις του νόμου προβλέπεται αυτή η μεταφορά του ιδιωτικού υπαλλήλου στο Δήμο Φιλιππιάδας;Γιατί όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες αρνήθηκαν να υπογράψουν την σχετική απόφαση;Από πότε ο Γ. Γ περιφέρειας Ηπείρου κος Πανοζάχος που είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ νομοθετεί και διορίζει υπαλλήλους στην τοπική αυτοδιοίκηση;»

Πηγή : Γνώμη της Άρτας

Υ.Γ. Εμείς σαν ιστοσελίδα υποχρέωση μας είναι να προβάλουμε κάθε είδους καταγγελία η προβληματισμό δημότη της πόλης μας. Τα σχόλια ελεύθερα είναι να ακουστεί και η άλλη πλευρά ωστε να βγουνε ασφαλή συμπεράσματα.

5 Σεπ 2008

Βιοτεχνικό πάρκο Δήμου Ξηροβουνίου

Μετά από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησαν τεχνικοί της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. στις 29/7/2008 στην υποψήφια για την δημιουργία Βιομηχανικού Πάρκου θέση «Κρεκούκια» Δ.Δ.Αμμοτόπου του Δήμου Ξηροβουνίου, προέβηκαν σε αξιολόγηση της εν λόγω έκτασης. Αναλυτικότερα στην αξιολόγηση αναφέρεται ότι: Στα πλεονεκτήματα της θέσης είναι η καλή ποιότητα εδάφους και το ότι μελλοντικά θα περάσει από την περιοχή η Ιόνια οδός με απόσταση ενός (1) χιλιομέτρου από τον πλησιέστερο κόμβο. Στα μειονεκτήματα της θέσης είναι η μέτρια έως αρκετή κλίση και το ότι η συνολική έκταση των 520 στρεμμάτων, χωρίζεται σε δύο τμήματα των 170 και 350 στρεμμάτων περίπου και ανάμεσα τους μεσολαβούν ξένες ιδιοκτησίες. Το γεγονός ότι πρόκειται για δύο διακεκριμένα τμήματα και όχι για ενιαία έκταση, δημιουργεί αδυναμία εξυπηρέτησης από ενιαίο δίκτυο υποδομών και ουσιαστικά αποδυναμώνει την δυνατότητα ανάπτυξης ενιαίου ΒΙ.ΠΑ. Επίσης το μικρό τμήμα των 170 στρεμμάτων είναι καλύτερο μορφολογικά, αλλά πάλι θεωρείται δύσκολο να επιτευχθεί ποσοστό εκμετάλλευσης μεγαλύτερο του 60% λόγω των κλίσεων. Τούτο σημαίνει ότι τα εκμεταλλεύσιμα στρέμματα δεν θα υπερβούν τα 100. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το σχετικά υψηλό προϋπολογισμό των έργων υποδομής, καθιστούν το Σχέδιο λιγότερο ελκυστικό διότι απαιτούν ψηλές τιμές πώλησης για τα δεδομένα της περιοχής

Source: earta.gr

Θεματολογία

Μια νέα υπηρεσία προστέθηκε στο blog και πλέον μπορείτε να διαβάσετε όσες δημοσιεύσεις έχουν γραφτεί βάσει της θεματολογίας τους.

4 Σεπ 2008

Φιλικό προετοιμασίας : Θεσπρωτός - Εθνικός Φιλιππιάδας 0-4

Εύκολη νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε σήμερα στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον τοπικό Θεσπρωτό, ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Ο τεχνικός της ομάδας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι διάφορα σχήματα και να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σάββατο 13 η την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου με την Αναγέννηση Άρτας στην Φιλιππιάδα.

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 21΄ με τον μόνιμο σκορ των φιλικών τον Βραζιλιάνο Φλορένσιο, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 56΄, ενώ στο 61΄ ο Λάππας με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 68΄ και πάλι ο Λάππας με κοντινό πλάσε πέτυχε το 0-3, και ο Λώλης με πλάσε στο 78΄ πέτυχε το τελικό 0-4.

Ο κ. Λάππας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Μπαντή, Μούτα, Καταγή, Αβραμίδη, Παλιάγκα, Παππά, Καραμπίνα, Λέντζο, Κόσουτιτς, Λάππα και Φλορένσιο. Έπαιξαν ακόμη οι Σιαπέρας, Μαγκλάρας, Βλάχος Γ., Βλάχος Σ., Λώλης, Κλεισούρης, Γκέτσης, Γκεοργκίεφ, Χάινις, Τσιφλίδης, Σφρίντζερης, Κρίκης Φ., και Κρίκης Δ.

Επόμενο και τελευταίο φιλικό παιχνιδι για τον Εθνικό είναι το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στην Λευκάδα με τον Οδυσσέα Νυδρίου.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

3 Σεπ 2008

Google Chrome...

Το Google Chrome είναι η νέα πρόταση της Google για την πλοήγηση στο Ίντερνετ. Ο open-source browser που παρουσιάστηκε με έξυπνο τρόπο μέσα από ένα κόμικ και θα κυκλοφορήσει αργότερα σήμερα στην διεύθυνση http://www.google.com/chrome, βασίζεται στη μηχανή Webkit της Apple, στην εφαρμογή Google Gears και στη νέα τεχνολογία JavaScript V8, ενώ υπόσχεται μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο σύγχρονο Ίντερνετ που οι σελίδες δεν έχουν απλά κείμενο αλλά πολλές εφαρμογές.

Η αρχική σελίδα θα δείχνει με thumbnails τις 9 σελίδες που επισκέπτεστε πιο συχνά, τα τελευταία tabs που κλείσατε, τα πιο πρόσφατα bookmarks και άλλα. Όσο αφορά τα tabs η καινοτομία βρίσκεται στο γεγονός ότι αυτά θα υπάρχουν πάνω από την address bar και όχι κάτω από αυτή, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το ότι αν κάποιο tab crashαρει κλείνει μόνο το συγκεκριμένο και δεν crashάρει ολόκληρος ο browser. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η address bar, που πλαισιώνεται από το απλό και λιτό interface (Screenshots), έχει δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης αυτού που γράφετε και ότι οι web apps ανοίγουν σε ξεχωριστό παράθυρο.

H Google εισάγει στο Chrome την επιλογή “Incognito” που επιτρέπει πραγματικά ανώνυμη πλοήγηση μέσα από ένα ειδικό παράθυρο, αφού σύμφωνα με την επίσημη δήλωση στο blog της εταιρείας «Τίποτα από ό,τι συμβαίνει μέσα στο παράθυρο δεν καταγράφεται στον υπολογιστή σας». Κάτι ανάλογο θα υπάρχει βέβαια και στον επερχόμενο Internet Explorer 8, κάτι που πολλοί έχουν βαφτίσει ως το “Porn Mode” για ευνόητους λόγους. Ο browser της Google θα διαθέτει λίστα (η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς από την εταιρεία) με malware & phising sites

Το Google Chrome, το οποίο είναι στην διάθεση όλων (ως πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα) για την βελτίωση και επέκταση του, αρχικά θα κυκλοφορήσει μόνο για Windows και θα ακολουθήσουν εκδόσεις για Mac & Linux.

source: otherside.gr

Φιλιππιάδα © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO